Om oss

Medlemmer av Nordisk Konservatorforbund-Norge (www.nkf-n.no), International Council of Museums (icom.museum) og International Council of Museums – Committee for Conservation (www.icom-cc.org). Referanser og full CV gis ved forespørsel.

Mie Mustad, malerikonservator NKF-N

 

 

 

 

 

 

– Master i malerikonservering fra Universitetet i Oslo, med halvt års fordypning innen konservering av polykrom middelalderskulptur ved Kulturhistorisk museum i Oslo. Har blant annet erfaring med restaureringen av Ivo Caprinos dukker, papirkonservering i 5 år og har jobbet på prosjektet Konserveringen av Edvard Munchs aulamalerier ved UiO.

Jeg er ansatt på Munch-museets konserveringsavdeling siden 2009, med kompetanse på alt fra forebyggende til aktiv konservering- og restaurering. Det kan være tilstandssjekk og klargjøring av store og små utlån, utføre tilstandsrapporter, risikoanalyser og prosjektansvar samt preventive tiltak mot mugg og skadedyr i samlinger. Mitt spesiale er stabilisering av komplekse og skjøre (løse) malingsstrukturer til rensing av svært sensitive og sårbare malerioverflater.

Siden jeg startet opp atelierfellesskapet Konservatorene, har jeg jobbet med alt fra Europeiske 1500-talls portretter til internasjonal samtidskunst.

One Response to Om oss

  1. sol hafsahl says:

    Gratulerer med ny etableringen !
    Håper det blir knall suksess !
    Ta endelig kontakt med undertegnede hvis dere trenger forsikring av kunst under opphold/utstilling eller/og under transport.
    Med hilsener fra Sol

Leave a Reply